top of page

För att boka workshops och föreläsningar:

Recensioner

"School of creativity är en kurs med många både inspirerande och användbara övningar som ingår i en integrerad, och väldigt pedagogiskt formad, helhet. Det finns en tydlig röd tråd som jag upplevt som lätt att följa.

 

Men det bästa med den är nog ändå Hannas guidning; så kärleksfull, inkännande och otroligt vis, men aldrig utan skratt och lekfullhet - vilket ger en befriande känsla av att vi alla tillsammans kan hjälpas åt att sparka den inre kritikern till tjotahejti!"

Anna

"Kursen har hjälp mig öppna dörrar till rum jag inte vågat gå in i tidigare.

 

Upplägget med meditationer, berättelser, övningar, workshops och rådet har bidragit till en mångfald av att praktisera mitt kreativa sinne. Där min intellektuella hjärna tillåts vila medan hjärtat och intuitionen intar en större plats i mitt skapande.

 

Din förmåga att guida, vägleda och utmana har bidragit till en känsla av jag vill, jag kan, jag gör i glädje. Nu är jag vän med rädslan och kan mer lekfullt lita på mitt kreativa flöde utan krav och prestation. Det gör mig fri i mitt skapande i alla områden i mitt liv.

 

Tusen tack bästa Hanna, du är grym!"

Susanne Mähler

"Hanna besitter stor kunskap inom området kreativitet. Varsamt leder hon fram oss deltagare genom övningar och meditationer. Så spännande och kraftfulla steg.

 

Jag tycker kombinationen av tryggheten med Hanna och det egna fria skapandet varit stimulerande och att insikterna som vuxit fram varit viktiga lärdomar.

 

Jag uppskattar också att kunna skapa ” hemma på kammarn” i lugn och ro och  även att göra uppgifter online.

Hanna har en speciell gåva för hon ser och hör det som döljer sig bakom strecken och formerna och färgerna. Väldigt uppskattande och kunnig som medmänniska.

 

Tack fina Hanna"

Margareta

"Jag var ett kreativt barn som älskade att teckna och i tonåren så levde jag för att måla och skapa musik och befann mig ofta i ett kreativt flöde. Men när jag i vuxen ålder började gå i konstskolor och bestämde mig för att satsa seriöst på skapandet så låste det sig och jag har känt mig mer och mer blockerad med åren.

 

Jag känner att School of Creativity hjälper mig att hitta tillbaka till glädjen och flödet jag upplevde som ung och att den ger mig verktyg och mod till att möta mina rädslor. Med hjälp av visualisationer, meditationer och övningar känns det som jag öppnat dörren till ett inre rum som har varit stängt och låst sedan länge.

 

Hanna är en underbar lärare som gör ett fantastiskt arbete med att sprida kunskap,  inspiration och kärlek till gruppen. Jag känner mig helt trygg med henne som vägledare i processen och det är så häftigt att dela denna resan med mina medskapare i gruppen!"

Teresa

Läs fler recensioner

bottom of page