top of page

Teresa

"Jag var ett kreativt barn som älskade att teckna och i tonåren så levde jag för att måla och skapa musik och befann mig ofta i ett kreativt flöde. Men när jag i vuxen ålder började gå i konstskolor och bestämde mig för att satsa seriöst på skapandet så låste det sig och jag har känt mig mer och mer blockerad med åren.
 
Jag känner att School of Creativity hjälper mig att hitta tillbaka till glädjen och flödet jag upplevde som ung och att den ger mig verktyg och mod till att möta mina rädslor.
Med hjälp av visualisationer, meditationer och övningar känns det som jag öppnat dörren till ett inre rum som har varit stängt och låst sedan länge.
 
Hanna är en underbar lärare som gör ett fantastiskt arbete med att sprida kunskap,  inspiration och kärlek till gruppen. Jag känner mig helt trygg med henne som vägledare i processen och det är så häftigt att dela denna resan med mina medskapare i gruppen!"

Susanne Mähler

"Kursen har hjälp mig öppna dörrar till rum jag inte vågat gå in i tidigare. Upplägget med meditationer, berättelser, övningar, workshops och rådet har bidragit till en mångfald av att praktisera mitt kreativa sinne. Där min intellektuella hjärna tillåts vila medan hjärtat och intuitionen intar en större plats i mitt skapande. Din förmåga att guida, vägleda och utmana har bidragit till en känsla av jag vill, jag kan, jag gör i glädje. Nu är jag vän med rädslan och kan mer lekfullt lita på mitt kreativa flöde utan krav och prestation. Det gör mig fri i mitt skapande i alla områden i mitt liv. Tusen tack bästa Hanna, du är grym 
 
Ser fram emot nästa tillfälle.

Ha det bäst"

Och en stund senare...

"Hej Hanna! Vill gärna komplettera recensionen med värdet av den stämning du skapat under kursen som bidragit till att vi vågat dela med oss av vår kreativa uttryck genom skratt, sårbarhet och mod vilket stärkt mitt självförtroende. Kram Susanne"

Björn

"Hanna Silva har med sin School of Creativity skapat en form och ett innehåll, en väg där du som deltagare kan utforska din inre kreativitet med hjälp av en kunnig och professionell hand som också tar ut dig på en filosofisk resa..

 

School of Creativity är en skola för dig som känner att du inte riktigt hittar eller känner dig hindrad att uttrycka dig kreativt på något sätt eller det känns som att det finns mer och dina begränsningar sätter käppar i hjulet för dig.

Ett stort kursmaterial på Webben guidar dig med olika verktyg med föreläsningar inför de uppgifter som följer för att leka fram den inre kreatören.

Ett Community på Webben där du kan lägga upp alster och framsteg, stora som små och få kommentarer från kursdeltagare. En jättebra plats för att våga via sin kreativitet och få feedback.

Återkommande Workshops med meditationer som överraskar och övningsuppgifter tillsammans med diskussioner som leder vidare i den inre resan det är att släppa fram sin kreativitet.

Använde en kort betänketid innan jag beslutade mig för att gå kursen men har inte tittat tillbaka och är jätteglad att jag startade!

Kreativitet är kanske närmast målning, skrivande, sång och musik etc men också så väldigt mycket mer! Allt vi gör är kreativitet och konsten är att kreera från sin inre övertygelse och känna att det är rätt."

Anna

"School of creativity är en kurs med många både inspirerande och användbara övningar som ingår i en integrerad, och väldigt pedagogiskt formad, helhet. Det finns en tydlig röd tråd som jag upplevt som lätt att följa. Men det bästa med den är nog ändå Hannas guidning; så kärleksfull, inkännande och otroligt vis, men aldrig utan skratt och lekfullhet - vilket ger en befriande känsla av att vi alla tillsammans kan hjälpas åt att sparka den inre kritikern till tjotahejti!"

Margareta

"Hanna besitter stor kunskap inom området kreativitet.
Varsamt leder hon fram oss deltagare genom övningar och meditationer. Så spännande och kraftfulla steg.
Jag tycker kombinationen av tryggheten med Hanna och det egna fria skapandet varit stimulerande och att insikterna som vuxit fram varit viktiga lärdomar.
Jag uppskattar också att kunna skapa ” hemma på kammarn” i lugn och ro och  även att göra uppgifter online.
Hanna har en speciell gåva för hon ser och hör det som döljer sig bakom strecken och formerna och färge
rna.
Väldigt uppskattande och kunnig som medmänniska.
Tack fina Hanna
"

Faith

"Hanna you are a shining ️ the education is so smart and well thought out, thank you for the depth of this work  I feel such deep healing - like a hand of kind awareness and care is reached out to me so I can progress with own freedom to create keeping my 100 year old party reflections close to remind me who I am"

Jasmine

"Jag har hållt på med kursen i lite drygt en månad och jag tycker mycket om det jag sett hittills. 
 
Hanna tar sig tid att förklara och presentera övningarna på sätt som känns lätt att ta till sig, oberoende av vem är eller från vilken bakgrund. 
Jag gillar även att hon vävt in om hur vi kan lägga upp kursen tidsmässigt, för att få in en rutin.
 
Faktum är att redan i symbios med beslutet att gå denna kurs så kände jag ett uppvaknande i mitt kreativa kraft, som liksom bara väntat på ett tillfälle då jag skulle ägna mig lite tid åt att se vad det var som blockerat mig tidigare och återigen våga leka med mitt inre barn som bara vill skapa och leka utan prestation och krav. 
 
Jag ser mycket fram emot att vandra med denna kurs och ta del av materialet och är spänd på vad mer som kommer väckas från det."

Cilla

"Jag känner att Hanna Silva School kan få mig att se bortom mina sanningar och föreställningar så som jag en gång lärt mig att man ska bete sig. 

Riktigt uppfriskande att få starta med Hannas meditationer och uppgifter som kan sluta med precis vad som helst. Snacka om att jag får utmana mig själv"

Hanna Nilsson

"Din skola är precis som gjord för mig precis som vi pratade om i vårt första samtal. Meditation, uppgifter och övningar, workshops och en trygg grupp att växa tillsammans med andra i.

Tack!"

Gabriel

"Tack Hanna.

Fortsätt med det du gör då jag vet att det inspirerar andra att våga mer. Vårat samtal hjälpte mig massor att bara ha någon som lyssna på mina funderingar och tankar. Det fick mig att våga satsa på mina drömmar. Från att hålla min konst för mig själv till att visa den för andra och inte en enda människa har sagt att den inte är vacker. Du binder fint ihop kreativitet, psykologi och spiritualitet. Hoppas andra som inte tror på sin förmåga precis som jag gjorde får chansen att träffa dig. Tvivlar inte en sekund på att du kommer hjälpa fler människor att tro på sig själva och nå sina drömmar."

Carina

"Hanna, du är en inspirationskälla för mig. Du har hjälpt och fortsätter hjälpa mig att öppna upp för min kreativitet och Intuition. Med en underbar röst och ett hjärta som är fullständigt närvarande hjälper du mig att se det jag inte alla gånger ser själv. Jag kan varmt rekommendera dig till dom som vill öppna upp mer i sig själv och sin kreativa sida.
Med kärlek"

bottom of page